Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När det snurrar för fort





Emellanåt

kör jag in på en mental parkeringsficka

och samlar tankarna




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-02-21 09:37



Bookmark and Share


  Anya VIP
Härlig metafor...mental parkeringsfika! Bra!
2014-11-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin och tänkvärd text! Så borde man göra.
2014-02-25

  Johan Strömstedt
Att fylla på depåerna och inte köra på tills allt är tomt, viktigt. Men ack så svårt.
2014-02-25

  Palett
Mycket bra formulerat !
2014-02-21

  Lena Själsöga Keijser
tycker mycket om...dina ordbilder är...tindrande klarhet... friskhet
2014-02-21

  thyra
Låter mig ledas dit av dina fina ord! Tack!
2014-02-21

    Monica Kvist VIP
Vilken bra liknelse när man behöver stanna upp en stund.
2014-02-21

    Rolf Zandén

Ja det behövs ibland, en bra uppmaning.
2014-02-21

  louisegirl
Bra förmedlat!
2014-02-21

  Bevingad
Snyggt formulerat!
2014-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP