Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett annat torg

 

jag har ändrat här. om hjärtat. om sorg.
stå på ett torg. ett annat torg. slå en
båge mellan här och där. bygga landskap
där ingen kan dödas. där allt finns.

rösterna. tryckvågen. det som ropar.
i långa rader betar skälver rasar. där
kommer jublet från myror. kan vi fånga
det. vara i det något litet sakta. ännu
är här alltför många att minnas.




Fri vers (Prosapoesi) av Anita Westin
Läst 214 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-02-21 21:23



Bookmark and Share


  Anya VIP
Tycker mycket om slutet:
ännu
är här alltför många att minnas.

Många minnen är för många att minnas och ibland ändrar vi dem, medvetet eller omedvetet. Oftast omedvetet. Målar om historian. Den svartvita färgen är ack så svår att ta bort.

2014-02-22

  Marianne Räf
Intressanta reflexioner -
- om det omöjliga eller...?
2014-02-22

    ej medlem längre
jag läser det här som ett inre skeende där jaget brottas med att sortera fram det som är bestående bland minnena och det minnesvärda, en fåfäng men ändå angelägen strävan. så läser jag, och gärna.
2014-02-22

  KYREUS of Sweden
rakt.på
2014-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Anita Westin
Anita Westin