Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hämtat ur Paulus brev till korinthierna (NT). En moderniserad omskriven variant.


ett litet klokord 38

"Inbilla dig inte att du är vis
bara för att du följer med din tid."




Övriga genrer av Marreb
Läst 478 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-02-21 22:06



Bookmark and Share


  Marreb
...det kanske finns något som står fast genom alla tider....
2014-08-26

  aol
Känns som allt är en illusion
2014-08-26

  Per "Läsaren" Sörqvist
Tack för dessa ord så kloka!
2014-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb