Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattliga bad

Svartblank gapar tjärnen
med vidöppen mun
väntar på något att sluka
smackar lystet och väntar

på nattliga badgäster
eller djur som trillar
i den av tjärnen leriga
strandkantens yta

se där kommer ett par
som tänker bada nakna
Bra, tänker tjärnen
det blir mindre fibrer då

nu slukas de älskande tu
där ner i den bottenlösa
kärlekstjärnens djup
och lägger sig till vila

med de andra kärleksparen
som uppnådde en ändlös
kärlek där på tjärnens botten
i mörkret där de kan ha

sin kärlek ifred




Fri vers (Fri form) av Mr Mutter
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-22 15:19



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Så kan det gå
När inte badbrallan är på!
Så bubblorna som stiger
Från bottnen då och då
Är diskreta digestionsproblem
Efter skrovmålet på de två?


2014-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter