Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Absolutist

Nej, tack! Jag nyttjar inte!

Jag blir så uppspelt
Okontrollerat glad
Tror att livet har vänt
Att allt ska bli bra

Nej, tack! Jag nyttjar inte!

Jag blir så pratsam
Berättar länge
Alltför ingående
Om alltför stora känslor

Nej, tack! Jag nyttjar inte!

Jag blir så storslagen
Oövervinnerlig
Tror jag kan flyga
Och kastar mig ut

Nej, tack! Jag nyttjar inte!

För ni som står bredvid
Och ser nyktert på saken
Förstår ju att det bara är berusning
Och långt ifrån äkta
Att jag kommer göra bort mig
Och få stå där med skammen


Nej, tack!
Jag nyttjar inte
kärlek




Fri vers av HanKa
Läst 308 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-02-22 16:44



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
haha perfekt
2014-02-27

  träsnidaren
Gillar texten skarpt.
Skrivet med glimten i ögat.
2014-02-24
  > Nästa text
< Föregående

HanKa
HanKa