Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otro

Jag ber dig vänta på mig
och du svarar
du ska vänta i 100 år
Fast vi båda vet
det finns ingenting att vänta på

Jag säger jag älskar dig för evigt
och du svarar
du älskar mig till dagen då du dör
Fast vi båda vet
Vår kärlek överlever inte
höstens löv

Jag säger jag vill vara i din famn
och du svarar
gud skapade dig för ingen annan
Fast vi båda vet
ingenting av oss är ämnat för varandra

Jag säger jag dör utan din luft
och du svarar
mitt sista andetag kommer vara ditt
Fast vi båda vet
du och jag kommer aldrig leva dit

Jag säger jag lämnar allt jag har
och du svarar
du ska möta mig på vägen då
Fast vi båda vet
det finns inte ens en väg att gå

Ljuger någon av oss då
När vi vet

Båda två








Fri vers av Majalis
Läst 310 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-02-23 01:21



Bookmark and Share


  Alysse VIP
En text fylld av känslor som både vill hoppas men samtidigt förstår att allting kanske inte blir som man skulle önska. Mycket fint!
2015-12-09

  Majalis
Jo. Att man inleder en mening med stor bokstav och att gud för mig kanske inte är den Gud du har:-)
2014-02-23

  Larz Gustafsson VIP
"Jag" med stort "J" och "gud" med litet "g".
Säger det inte allt om nutidsmänniskan?
2014-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Majalis
Majalis