Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kort besök.






Öppnade dörren med ett leende

-Välkommen

-Förlåt,sa våren

jag bara busringde




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-02-23 08:48



Bookmark and Share


    Monica Kvist VIP
Så gjorde min vår också. :)
2014-02-28

    livspoesi
*ler*
2014-02-24

  Ljusletaren
Ha, ha ... skrattar gott ... den var bra och mycket bra dessuto :-)

/kram
2014-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP