Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan man kalla det kärlek?

säg jag vet inte
men där inom mig finns
så mycket du inte kan förstå

jag är djupt sårad men finner inte ord
du blundar









Fri vers av Havsjungfrun
Läst 369 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-02-23 09:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havsjungfrun
Havsjungfrun