Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kom till mig om natten





ofta kom du till mig om natten
och lika fort som du kom
var du borta morgonen efter

jag var aldrig säker på
om det var dröm eller verklighet

det kändes så verkligt
men var mest troligt var det en dröm

jag ville inte veta

för jag levde hellre i drömmen med dig
än ensam i verkligheten




Fri vers (Fri form) av AstridElisabet
Läst 211 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-02-23 17:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Längtan är smärtsam, men ibland bättre än uppfyllelsen... Bra text
2014-06-05

  mickech
En fin dikt om längtan till kärleken!
2014-02-23
  > Nästa text
< Föregående

AstridElisabet
AstridElisabet