Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Timmarna i Kville III, Avsked

Ja, jag ska gå
Om en stund
Men det är svårt
För frågan är
Blir jag bjuden hit igen?
Fortfarande en främling
Fast ändå så nära
Jag känner minsta hårstrå på din kropp
Och den exakta formen på din näsa
Dina ögons färg som är grön
Ditt skägg, allt längre för varje gång
Fångar nu mina hårstrån som faller
Din mjuka hud mot min
Ditt hjärtas lugna slag
När jag lägger huvudet mot ditt bröst

Tiden är ute
Jag ska gå nu
Klär sakta på mig
Och kammar håret
Jag börjar bli hungrig
Men här bjuds inte på mat
Det här är ingen bed and breakfast
Utan bordell
En kram och en kyss
Inga löften och inga lögner
Men jag älskar dig i kväll




Fri vers av Louise Sparring
Läst 384 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-02-23 23:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Finstämd, med en dov sinnlighet, som ett åskmuller i fjärran..
2014-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Louise Sparring
Louise Sparring