Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omständigheter utanför vår kontroll

Vi träffas här hos dig
ibland
Vi möts en liten stund
Då och då
I ett glapp i tiden
Mellan allt annat
Ett undantagstillstånd
Världsordningen tillfälligt upphävd
Planeter i skilda solsystem
är vi
Omständigheter utanför vår kontroll
har ordnat det så
att fast vi är lika:
En avgrund mellan oss
För djup säger du
Men ändå
Våra stunder är det bästa
Just nu







Fri vers av Louise Sparring
Läst 877 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-02-23 23:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark skildring av nödvändigheten av att mötas..en musikalisk rytm i ordflödet som känns passande till innehållet. MER än passande. Perfekt.
2014-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Louise Sparring
Louise Sparring