Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I konkava bröstkorgar

Våra hälar lämnar efter sig slingrande ormspår
där ingenting kan leva kvar

Men vi vet, du och jag, att vägen fram är gjord för oss
av allt de inte kunde lära oss




Fri vers (Fri form) av Agitt
Läst 377 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-24 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Agitt
Agitt