Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag försvinna i tystnaden


Någonstans innerst inne vill jag leva, men allra mest vill j

Vem är jag?
Jag vet inte längre.
Jag är på väg ner i ett avgrundsdjup
Jag är inte bra för någon

Vill inte vara i närheten av någon som jag har känslor för som finns i mitt liv
Såsom sambo, familj och vänner

Jag vill rymma
Jag vill försvinna
Jag vill i princip dö
Jag har inget kvar av mig själv
Jag håller på att bli galen
Ingen orkar med mig längre
Men det är inte synd om mig
Absolut inte
För jag vill inte bli kallad offer
Fy nej

Någonstans innerst inne vill jag leva, men mest av allt vill jag försvinna i det tomma intet med tystnaden




Fri vers (Fri form) av jamming223
Läst 320 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-24 00:54



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bra beskrivna känslor...
2014-03-01

  Drömfångare
Ja, jäklar, samma här...
2014-02-26

  Federico Romano
Lev..
2014-02-24

  Solitaire VIP
Åh, det var bra uttryckt!
Precis sådär.
Tänk att få långtidsparkera själen
Och gå i ide tills glädjen hittar hem igen.
Och att ingen behövde bli ledsen eller rädd, utan bara tog det naturligt.
2014-02-24
  > Nästa text
< Föregående

jamming223