Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag somnar med sanningen att jag verkligen inte förtjänar di

Jag somnar med sanningen att jag verkligen intr förtjänar dig
Egentligen önskar jag att du hade någon annan
Så du kunde få vara lycklig på riktigt
Och jag skulle vara forever alone
Med dagdrömmerier om dig med förhoppningen om att du har det bra i ditt hälsosamma förhållande i ditt lyckliga och fina liv som du förtjänar

Jag somnar med och till den sanningen
Och då håller jag mig lugn
När jag vet att det är mig det är fel på helt och hållet och inte på dig.

Allt fel ligger i mig
Och jag somnar med den medvetenheten
Sorgsen
Men
Men med förlorat hopp att någonsin tycka om mig själv igen

Värdelös
Misslyckad
Otillräcklig

Ja väl sånt är livet och jag är inte ensam om att känna så. Man kan inte få allt man vill ha. Särskilt inte de man älskar. Om man bryr sig om de lämnar man de ifred. Låter de gå fria
Fria från en poets sköra och galna psyke

Jag somnar
Om en något uppvarvad
Med ångest
Somnar jag




Fri vers (Fri form) av jamming223
Läst 409 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-24 01:25



Bookmark and Share


  Drömfångare
"Fria från en poets sköra och galna psyke"

Väldigt sorglig dikt, men jag älskar den här meningen.
2014-03-01

  Federico Romano
Felet är komunikation..
att tala, gör man inte det, så går det fel, vad jag anser och tänker, sen måste man kunna förstå..
2014-02-24
  > Nästa text
< Föregående

jamming223