Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rastlös Blues

Eftersom vi vet för mycket
är hämnden bara steget efter
och blodet ropar
som i en grekisk tragedi

somliga låter sig nedslås
och tröstar sina sinnen
någon springer
förlorar fästet gång på gång
fyller åter sina steg med väg

från en annan plats
ser drömmens anarkister
samhällskontraktet
de blir de första att bygga upp ett nytt
när det gamla löses upp




Fri vers av svernbygrabben
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-24 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svernbygrabben
svernbygrabben