Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtid eller framtid

Nästan tom nästan hel
Vad är det för fel, vad är det för fel!
Utav mig var du en del
Inte mer, inte mer

Ett glas vin en kopp svart te
Kan inte le, jag kan inte le
Resa och fara utan att se
Lite till, lite till

Ligga
Stå
Äta


Tills dess att våren kommer
Glömma åren som gått, läka såren bort
Känna solen bada på låren, shorts och linne
Värna om vart enda minne
En chans att få, kunna må
Bättre!




Fri vers av iennie
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-24 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

iennie
iennie