Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att du kom i min väg

Att du kom i min väg
Ett mirakel
Hur kunde det ske?
Några ögonblick
Tillsammans
Och jag drog händerna genom dina lockar
Mjuka, ljusbruna
Som luktade du
Och du stod ovanför mig
Dina lockar en gloria
Och du såg mig
Lyfte mig som en fjäder
Eller en skivstång
Högt över huvudet
Och höll mig där
Svävande
Det var värt allt, allt







Fri vers av Louise Sparring
Läst 226 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-02-24 18:13



Bookmark and Share


  SatansSon
väldigt fin den här.
2014-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Louise Sparring
Louise Sparring