Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i förbifarten

 

 

 

ytan ännu vitmålad

i upplösning

älvens istäcke

ätes

underifrån

 

ständigström

levande vatten

 

urgröpande

ställer till rätta

på sin väg

från fjällbäck

till delta

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-24 22:45



Bookmark and Share


  wayward - taiga
en lisa att årligen, nä jämt, komma tillbak till dina ord, så är det.
2014-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg