Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gav mig själv smärta genom orden som sades.



Jag gav mig själv en
olidlig smärta genom
orden som sades


Jag gav mig själv en läxa
Som var nyttig att lära


Det tog mig tid att förstå
Att detta också var en gåva


Orden som du sa var dina
Som jag satte anspråk på


För utan min reaktion hade
orden inte fått någon betydelse








Fri vers (Fri form) av Tittahiit
Läst 359 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-25 02:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycke tbra framfört!
2014-02-25

  Jonas S. Lundström
Språkfilosofi <3 Jättebra!
2014-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Tittahiit
Tittahiit