Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tonårsuppfostran






-Försök se glad ut även om du är ledsen

sa mor

-Den du möter vet inte vad som har hänt






Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 448 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-02-25 09:13



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Ja så är det! Kloka ord att ha
2014-02-28

  Ljusletaren
Sanna ord att låta vandra vidare/kram
2014-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP