Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt gulag, mitt sheol

ingen kan bättre sätta ord på
en breakup än morrissey

yes i walk around somehow
but you have killed me
you have killed me








vill penetrera
ditt innersta
kannibalisera
på din hjärna




jag vill inte ha dig
trots dina defekter
jag vill ha dig
för dina defekter


så ta vad du vill
allt som jag har
ska jag ge
och ge igen









du finns i mina tankar
som koncentrerad saft

och jag vill
dricka råsaften
från din fitta
och på allvar
uppriktigt tro på
vår autencitet

i det här ögonblicket
är vi perfekta










finns det något
inom mig
som tillhör dig
som viskar ditt namn
inombords

vill du
komma lite närmre
lägga örat emot
och lyssna






ditt sarkastiska skratt
blir politiskt sprängstoft
så kan du förlösa mig
från mitt väntrum

det är tusen i kö före mig
men jag behöver känna att
jag lever nu

(innan döden knackar på)










vi springer
över grus över asfalt
brunt gräs grönt gräs
över röd sand
genom snöland




så förlåt mig
min internaliserade homofobi
förlåt mig
alla stereotypa butchflator
förlåt mig
för att det tog så lång tid
för mig att förstå
er
dubbla kamp





jag vill ha ett
hbtq
utökat till ett alfabet
för
alla ska med
(inte bara de heterofila)


för vi ska
öppna alla garderobsdörrar
på vid glänt
ta oss ut

till narnia












och det gör inget att
vi är sådana som
aldrig dansade tryckare
på mellanstadiediscot




låt dem bara inte
korsfästa dina tankar




Fri vers av gnupung
Läst 251 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-02-25 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gnupung