Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känslor

Du kom in i mitt liv,
Du fanns där,
Du var underbar

Jag blev intresserad,
Jag blev förälskad,
Jag blev kär.

Idag är jag så kär jag kan bli,
Jag vill berätta för dig och hela världen,
Jag får nöja mig med två timmar i veckan,

Jag njuter av dig,
av din närvaro,
av ditt skratt,
Och ditt leende.

Du vet vad jag känner,
Jag vet vad du känner,
ta av dig ringen som kopplar dig och kom till mig.




Fri vers av Mainda
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-25 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mainda
Mainda