Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsdryck

En hel skopa med cancer
För många hjärtgener (som kan orsaka död)
Några liter adhd
En död son
Några livskriser
Flertal djupa hål
Flera tusen kilo tårar
En miljon liter sorg
Några hekto humor
Flera tusen nävar med livsglädje

Portioneras sakta ut under livet. Smakar bittert.
Tillsätt 10000 kilo glädje försiktigt under omrörning.
Kom ihåg att blicka framåt!
Drycken är livsfarlig!




Fri vers av Britt-Marie Fransson
Läst 540 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-25 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Britt-Marie Fransson