Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skål

Skål för ungdomen morgonen efter
Skål för dem som inte finns
Smutsiga kräk i skadad natt
Skålade kvällen de inte minns




Bunden vers (Rim) av Asta Kass
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-25 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Asta Kass