Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Namnlös

Min förvirring tog mig i besittning
och lindade sina sidenband kring min kropp
Dess smekning mot min hud
fick mig att tro
att det här
var på riktigt




Fri vers av Popelka
Läst 580 gånger
Publicerad 2006-03-19 14:09



Bookmark and Share


  Henrik Nilsson
Underbart skriven, enkel, självklar.
2006-08-02

    afrika
Oj, sista
du är ju duuuuktig!!!
vad rooooligt!!
blir stolt
2006-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Popelka

Senast publicerade
Sårskorpor
Kom
Namnlös
* Se alla