Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Jag tänder en cigarett. Ser den glöda när jag drar ett bloss och känner ruset spridas i kroppen. Värmen och välbehaget som transporteras genom blodomloppet när pulsen ökar. Och trots alla varningar, trots bättre vetande kan jag inte hjälpa det. Jag gillar det, jag är cool. Många säger att smaken är frän och rynkar på näsan, men jag vill bara ha mer. Det är sant att jag skäms för det i vissa sällskap, men ändå kan jag inte tänka mig att vara utan. Jag är beroende av en kvinna som kväver mig.




Fri vers (Fri form) av Mr. Mallory
Läst 271 gånger
Publicerad 2014-02-25 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr. Mallory
Mr. Mallory