Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag satt på en buss på väg hem till vänner och det var sent.


Kom

Kom inte för nära
Du kommer fastna i mitt nät
Du kommer flätas in i mitt liv
i mina lögner
i mitt hår

Kom inte för nära
Du kommer drunkna i mina tårar
Du kommer förloras i mina ord
i mina smekningar
i mina slag

Kom inte för nära
Du kommer längta ut dit igen
Du kommer längta bort från mig
från min famn
från min egen längtan

Kom inte för nära
Du skrämmer mig något så ofantligt
Du får mig att darra som ett löv
Håll dig borta
Låt mig vara

Kom




Fri vers av Popelka
Läst 619 gånger
Publicerad 2006-03-19 14:15



Bookmark and Share


  Semir
jag ogillar velande men denna dikt var väldigt bra skirven.
En väldigt bra beskrivande och poetisk dikt.
2006-03-26

    afrika
titta vilken bra kritik du har fått alla redan!
även den här är ju jättebra. Bra tempo!
2006-03-20

  DanSan
Jag vill men stick nä kom.
Ja det är svårt när man vill
men sätter ett avstånd till
andra som vill älska en.
Ja det blir en kluvenhet
är svår att ta sig förbi!!!
2006-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Popelka

Senast publicerade
Sårskorpor
Kom
Namnlös
* Se alla