Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad fotoalbum kan göra med en. Vilken makt den har.


Odödlighetens fotoalbum

Odödligheternas fotoalbum
Där har jag fångat glädjen
sorgen
skönheten
livets regnbåge
livets överraskningar
stjärnögonblick

där har jag med mina konstnärliga ögon
och mitt designsinne
lyckats utsmycka
och låta foton blomstra
i ett personligt skapat scrapbooking-album

jag har suttit och skrivit ut foton
funderat på hur jag ska lägga fotona bredvid varandra på bästa sätt
klistrat in de sedan när jag valt deras platser


I det odödliga fotoalbumet
odödlighetens och odödligheternas fotoalbum
där finns min och min sambos kärlek
odödliggjord
där finns vår äkta kärlek
illustrerad
oförstörd
för evigt romantisk

i albumet förbereder vi oss inför evighetens altare
en form av giftermålsaltare
fast ett altare som vi båda stiger på
för evigheten
för att stärka vårt band
för att göra oss till ett

varje gång jag skummar igenom de album jag gjort
påminns jag om att det är han och jag
du vet
du och jag
påminns om att det är äkta evig kärlek

***
Odödlighetens fotoalbum har makten över allt
för den stärker allt
stimulerar sinnena av nostalgi och sentimentalitet
och gör att man känner lugn
lugn i sin tillvaro
av mänsklig samvaro




Fri vers (Fri form) av jamming223
Läst 377 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-26 09:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jamming223