Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte idag.

Telefonen ringer och jag skriker:
\"NEEEJ!\"
Jag vet innan han säger det till mig.
Jag orkar inte ändringar. Inte idag.
Han har ändrat sig.
Han vill inte, han kan inte. Inte idag.
Vad gör man?
Gråt inte, inte för allt i världen.
Jag vill inte, jag kan inte. Inte idag.
Men... ensam?
Nej, tack, helst inte. Inte idag.
Varför gör jag mig sådana ansträngningar?
Jag vet redan att det inte blir av.
Det kommer inte bli som planerat. Inte idag.
Jag skulle få ett fint dygn.
Bli underhållen, underhålla.
Jag blir inte bekräftad längre. Inte idag.
Jag vet men förtränger.
Hoppas på att det blir annorlunda.
Det måste bli ett byte.
Det blir bara inte idag.
Inte idag.




Fri vers av Teresa
Läst 355 gånger
Publicerad 2006-03-19 14:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Teresa
Teresa