Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, jag vet - det är ett lågvatten och dimma hos mig för tillfället. Klart ni ska fortsätta skriva som vanligt - kämpa på!


Varför skriva alls?

Är det någon idé
att ens försöka skriva
någon text med mening
när alla vill ändå driva

runt med sina vänners
alla meningslösa skrifter
om jämmer och elände
och djuriska drifter

jag menar är det ingen
som verkligen vill skriva
en text som verkligen
lyfter ur en driva

av texter med jämmer
och eländes elände
det vore isåfall kul
om det hände




Bunden vers (Rim) av Mr Mutter
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-26 18:32



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Håller med dig,
Det gör jag ju jämt
Och nu ska jag,
Det är inget skämt,
Lägga ner och logga ut
Japp, det är mitt beslut!

2014-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter