Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
känner det


Som du var 1

"Hej"

Som en fjärils andetag, som en duvas vingslag

hör en längtan som blir svag mot örat

hör till natten som blir dag.




Fri vers (Fri form) av Aftonvännen
Läst 392 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-02-26 19:29



Bookmark and Share


  Nina.K
Gillar!! Fin text!!
2014-04-07

  glasblåsarblå
Vackert och ömt.
2014-03-22

  Nanna X
Känslig hälsning
2014-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Aftonvännen
Aftonvännen