Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NEONBLÅ VINGAR

neonblå vingar

bär mig ingenstans

aldrig till den tid

som en gång fanns

neon i blodet

som Guds eld förtär

ljuva visshet

i mitt nu och här

 

 

 

iskalla vingslag

kontrasterande

mot den varma vind

som gör mig levande

neonblå vingar

slår för intighet

men jag får landa

i allt gott jag vet

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    26/2 2014




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 1395 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-02-26 19:42



Bookmark and Share


  Rille
Bra känsla i dikten.
2023-07-18

  Rille
Riktig bra text!
2023-01-13

  Razors Edge
Spännande och intressant.
2022-04-26

  The_Guardian
sant!
2019-11-18

  Anna Helena VIP
Djupt associativ och målande text...
2019-01-13

  Siggesdotter
Du kan ju skriva riktigt fint!
2018-08-01

  H.C.B
All respekt. Väl skrivet. Bra tycker lilla jag invid en blod röd karaff ;)
2016-02-21

  Michaela Dutius
En dikt som berör - och ger vila!

2014-05-18

  anits VIP
Underbart skrivet.
2014-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP