Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efterfrågan

Lukten från din hud gör min svag
Du ligger här bredvid och sover, jag kan se dig andas

Jag undrar vad du drömmer om under dina ögonlock
Drömmer du om oss, när vi älskar med varandra
Hur vi nästan blir tyngdlösa
Vad vi blir när våra kroppar möter varandras

Om du bara förstod, vad du betyder för mig
Jag har svårt att sluta min ögon för jag är rädd för att släppa dig ur min blick

Varenda ögonblick utan dig får mig att ifrågasätta min existens på denna jord
Min klocka stannar, mitt liv kan inte fortgå
För vad vore jag om det inte var du och jag




Fri vers (Fri form) av Jeppe
Läst 306 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-02-26 21:37



Bookmark and Share


  Kajsa Karin VIP
Fint!
2014-02-27

  Carina Bendix
Så vackert.
2014-02-27

  anits VIP
En underbar kärleksdikt.
2014-02-26

  Tess74
Så bra! Man riktigt känner hur du brinner för denna någon
2014-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Jeppe
Jeppe