Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksfrön





djupt in i hjärterötter
där såddes det små frön
med ägarna ovetandes
till känslofrostens tö

så kom den plötsligt smygande
den första äkta kärleken

utan vetskap att de sökt
så fann de då varandra

en känsla plötsligt självklar
som att inget annat funnits

det fanns inga frågor
de var varandras svar

fröna började gro
växte sig allt starkare
och där djupt in i hjärterötter
byggde kärleken sitt bo




Fri vers (Fri form) av AstridElisabet
Läst 187 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-02-26 21:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket mycket vackert :)
2014-03-01

  Daniela I
Så fint
2014-02-27

  Marianne Räf
Guud, så härligt säger jag bara! :D
2014-02-27
  > Nästa text
< Föregående

AstridElisabet
AstridElisabet