Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Totte hjälper till"

Iris hjälper mamma
att förbereda disputationen
Unga människor idag
klarar nästan vad som helst
En nåd att få följa kärleken
som skapar kraft och energi
i rika mått




Prosa av walborg
Läst 395 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2014-02-26 22:02



Bookmark and Share


    Annika J
En fantastisk bild! Och så avslappnad och fylld av närhet. Diktorden och bilden tillsammans blir en fin presentation !
2014-03-02

  Eva Langrath VIP
Fina kärleksfulla ord
2014-03-01

  Minkki VIP
Gillar Din reflektion kring den talande bilden (suveräna händer!)
2014-02-28

  ULJO
Mycket kärlek kring denna text
2014-02-28

  Epione VIP
Blir glad i hela magen av din bild och text.
2014-02-28

  Yrre VIP
Ja, det är en nåd! :D
2014-02-28

  ResenärGenomLivet VIP
Go text till en härlig bild...det är ju så här barnen lär sej...
2014-02-27

  Maria T
Så fint. Både bild och text
2014-02-27

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Tack för din fina bild! Och dina kärleksfulla ord...
2014-02-27

  M M Mannheim VIP
Det blir en liten doktorshatt för Totte!
2014-02-27

  aol
underbart skrivet vännen,
2014-02-27

  Järnkatten
Essence of life :)...
2014-02-27

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-02-27

  Bibbi VIP
Applåd!
2014-02-27

  Carl O Andersson
Kan inte kommentera bättre än vad redan är sagt.
2014-02-27

  erkki
Riktigt rart! Att vilja hjälpa mamma (eller pappa) är en riktigt god känsla. Den bygger samvaro på riktigt lång sikt
2014-02-27

    maija tuori

Ja, så härligt och talande bild :)
2014-02-27

  Per "Läsaren" Sörqvist
tycker det är fint
2014-02-27

  Siggesdotter
Håller verkligen med dig! Tänker när jag ser bilden hur viktig "speglingen" är för de små. Att förebilderna är goda - som här :-)


2014-02-26

    Birgersdotter VIP
Ja så fint
2014-02-26
  > Nästa text
< Föregående

walborg
walborg