Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets sju underverk




Kärlek
Vänskap
Förlåtelse
Hjälpsamhet
Givmildhet
Ärlighet
Skratt




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 427 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-27 11:04



Bookmark and Share


  Feminaz
Ja verkligen underverk om man tänker och känner efter!
2016-08-28

  LindaBirgitta
Mycket bra egenskaper, verkligen något att sträva efter.

2014-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP