Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar på förmiddagen - vart kommer allt ifrån...? Lånad bild Ljudfil: Debussy - Prelude To The Afternoon Of A Faun---->


Silverljus

 

Som från ingenstans

tänkte jag

kommer du nära mig

 

för att jag inte ser

 

ditt nät

 

av silverljus

 

runt

min själ

 

***




Fri vers (Fri form) av Siggesdotter
Läst 412 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-02-27 12:08



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Skimrande poetiskt!
2014-04-14

  Eva Helene VIP
Vackert och trösterikt!
2014-03-04

  Katinka VIP
Å så vackert. Berörande.
2014-03-02

  Lars Hedlin
Så fint :)
2014-03-01

  ULJO
Så bra
2014-02-28

  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvligt vackert...
2014-02-27

    Birgersdotter VIP
Fridfull
2014-02-27

    ej medlem längre
Mycket vackert skrivet.
2014-02-27

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Härlig bild och vackra rader...
2014-02-27

  Maria Sundelin VIP
Bra liknelse
2014-02-27

    ej medlem längre
Vackert diktat och fin bild!
2014-02-27

  walborg
Så vackert med det osynliga silverljuset ...
2014-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter