Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

närhet




innan
dessa ögon släcks


en stund av
närhet

en stund
i

vandring


lugn


innan
dessa ögon släcks




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 847 gånger och applåderad av 38 personer
Publicerad 2014-02-27 13:45



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Tycker så mycket om dessa rader!
2020-04-26

  Nimbus VIP
Fin, fin, fint! Jag ÄLSKAR följande:

"en stund av
närhet

en stund
i

vandring "

Skickligt!
2014-12-21

  Ninananonia VIP
Ja :) fint att vandra så...
2014-04-11

  M M Mannheim VIP
Du skriver en underbar poesi. Jag är tacksam för att jag hittade den. Efter att jag sett att du läst på min sida.
2014-04-09

  Lars Hedlin
Längtan i orden!
2014-03-01

  Yrre VIP
Berör!
2014-02-28

  Per "Läsaren" Sörqvist
ja, berörande
2014-02-28

    Birgersdotter VIP
Berör mig
2014-02-27

    Bo Bjelvehammar
föredömlig
i sin uppmärkamhet
2014-02-27

    ej medlem längre
Mycket vacker och smärtsam..
2014-02-27

  träsnidaren
Stämningsfull!
Mycket fin text.
2014-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser