Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är jag?

Du är den jag älskar,
men jag älskar dig mer än mig.
Tar dig in i mitt hjärta,
utan att veta riktigt vem du är.
Lämnar allt,
bara för att få din kärlek,
glömmer snart bort,
vem jag är.

Vem är jag?
det har alltid varit en svår fråga,
då jag är rädd,
för dess svar.
Så låt mig låtsa vara någon annan,
för ett tag.

Är det kärlek?
kanske, eller nej?

Hur kan jag ge kärlek,
när jag inte älskar mig?

Så jag ger dig allt,
gör allt för att göra dig lycklig.
Låter mig glida in längre in i mitt skal.
Dit långt in du aldrig kan nå mig,
där stannar jag kvar.

Så älskade, min älskade,
jag älskar dig.
Mycket mer,
än jag älskar mig.





Fri vers av Ann-sofie.
Läst 387 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-27 13:58



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
uppoffrande fint
men synd, ändå

ty du är ju en gudinna
det är svaret på din fråga
2014-02-27

  S.A.I. Steve Lando
uppoffrande fint
men synd, ändå

ty du är ju en gudinna
det är svaret på din fråga
2014-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Ann-sofie.
Ann-sofie.