Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min souvenir

Du slukar mig så vackert
Tar över mig mjukt och försiktigt
Du låter mina tankar fyllas av dig
Och min kropp ropa ditt namn
Då jag sena nätter går utan ro
Vrider och vänder av längtan
I längtan efter att få släcka min törst
Törsten du lämnade efter dig
Likt en souvenir




Fri vers av Chaichai
Läst 316 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-28 01:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chaichai
Chaichai