Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ålderstecken



Har slutat hoppa

Klättrar ner

Försiktigt

Steg för steg

Tar bara lite längre tid




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-02-28 09:12



Bookmark and Share


  Alicia Stenfors
Det gör vi alla, tyvärr.
2014-02-28

  Staffan Nilsson

Ja, det är ett ålderstecken!
Jag hoppar fortfarande men det gör mindre ont än när jag var ung för nu vet jag var jag ska sätta fötterna.
2014-02-28

  Densen VIP
Ett statement;)Fick själv några strålande ord av en skrivarvän gällande ett av mina alster...men vill nu säga som hon sade till mej;)
DETTA ska präntas på framsidan av ett vykort ned!

Rader som inte kan vara sannare:)

2014-02-28

    Monica Kvist VIP
Så klok du är!
2014-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP