Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan filter

jag ser dig utan filter
du kryper in i mina hålrum
dreglar och spyr

jag ser dig i ditt jag
du faller ner på knä
jag går och dagen gryr




Fri vers av Epione VIP
Läst 427 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-02-28 11:34



Bookmark and Share


  aol
så stark känsla
2014-03-18

  Ullagulla
känns som alla känslorna kom ut där och inget lämnas därhän....
2014-03-05

  Feeling
Mycket talande.
2014-03-04

  LindaBirgitta
Naket, när illusionerna fallit. Känner en viss resignation hos diktjaget. En stark text som väcker mina tankar, som berör. Bra.

2014-03-01

  Lars Hedlin
Mycket starkt i känslan!
2014-03-01

    ej medlem längre
Håller med Leonardo.. klarsyn.. med allt vad det innebär
2014-02-28

  ULJO
En text som ger många tolkningar
2014-02-28

  ~Leonardo~
En klarsyn... ja varför filtrera när man bör se helheten. att gå och inte se tillbaka är hälsosamt. stark och välmodulerad.
2014-02-28

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Naket och ärligt! Sista versen gillar jag "jag ser dig i ditt jag" starkt ordat
2014-02-28

  walborg
Elegant formulerad klarsyn
2014-02-28

  erkki
Utan filter var en fin metafor för situationen. Jag anar varifrån du fick inspirationen. Det är svårt med äkta vänskap över könsgränsen, men du verkar klara sådant galant!
2014-02-28

  Quasimodo
Avskalat och tydligt för frånvaron av samklang, bra!
2014-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP