Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Experimenterar lite....


Famntag




Famntaget av dödens kalla sporer
lämnar sin metabolistiska kyss i själens rotsystem, där
varken solen eller hett källvatten
förjagar känslan av livshunger. Den –
lika isigt beräknande varje cells förnyelse. Sänder
sina härar till slagfältet, utan att blinka
offrar alla till sista man,
medan värddjuret tillverkar legioner
till försvar likt en bidrottning.
Kampen kan bara döden avgöra. Finner han
behag under sitt besök möta läppar i den eviga kyssen?








Fri vers (Prosapoesi) av Annatula
Läst 365 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-02-28 19:15



Bookmark and Share


  RitaBrunner
Kraftfullt!
Gillar!
2014-03-03

  Lars Hedlin
Skrivit med inlevelse..mycket bra!
2014-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Annatula
Annatula