Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vidunderliga tystnader


tankefulla vidunderliga
tystnader

som får mötas stilla
i sin nakna
ofullkomlighet

viskar ömt sitt tack
till ditt öppna nyfikna
sinne
som skänkt dig
din avklädda tillit
till sakernas ting
för att de är som de är

vilket belönar dig
med
upplevelsen av
ditt livs mäktigaste
skådespel
i din egen högtidliga
inre katedral

när du sammansmälts
med dig själv
inifrån och ut
och det ekande rummet
fylls till bredden
av din inre helhet

så att du plötsligt
solbelyst och grundad
av ditt eget
genomstrålande
mod

just där...


kan sluta söka




Fri vers av Schizooliza
Läst 616 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-03-01 02:26



Bookmark and Share


  Fredrik Gaefke
Vacker balans och semantiskt mästerverk!
2014-11-15

    vilseledd
Stark text. Jag är återigen berörd av de du skriver! Har bokmärkt

2014-10-11

    ej medlem längre
Vackert och djuplodande. Du är mäktig!
2014-03-01

  SatansSon
väldigt bra vem dfet än gäller.
2014-03-01

  Lars Hedlin
Bra skriftat !
2014-03-01

  mare VIP
Mycket fin dikt
sparar!
2014-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Schizooliza
Schizooliza