Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man tål mer än man tror



Förut
flög tankarna som skadeskjutna fåglar

Nu
flyger de på säkrare vingar

och håller kursen




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 395 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-03-01 09:35



Bookmark and Share


  Palett
Bra formulerat !
2014-03-01

    ej medlem längre
Väldigt bra!
2014-03-01

  Lena Själsöga Keijser
så fint
målar du tankens instigan i hjärtat
2014-03-01

    Monica Kvist VIP
Skönt!
2014-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP