Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sprängstoftet





*


inifrån ditt underbara inre

Andas jag den själ jag älskar mest

*

Om jag bara visste

hur tomt det skulle vara

*

utan dej. Jag skulle sjunka bort

i tyngdlöshet, långt långt bort


*





Prosa av Lars Gullberg
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-18 19:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
När det ogreppbara blir greppbart, en fast punkt i det oändliga. Det är en skönhetsupplevelse att läsa din text!
2018-08-19

    Roger Runkar Ragnar
The Strangler
2018-08-19

    Roger Runkar Ragnar
Ditt inre underbara andas jag. Själen älskar jag. Bara om jag visste. Skulle det vara tomt.
Utan dig.
Tyngdlösheten sjunker långt bort i mig nu.

2018-08-19

    Roger Runkar Ragnar
The stranglers
2018-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg