Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt mörkers rymd

I kärnan av din bröstkorg finns
En oändlig rymd som sträcker ut sig
Evig svart och fylld av ljus
Där enorma stjärnor föds och dör
På avstånd du aldrig kunnat tänka dig
Och där du droppar ner i oceaner av tid
Som blundande svallar i en ström utan slut
Blunda
Släpp taget
Låt allt det rymmer fylla dig
Låt det bryta genom dina revben
Slita sönder ditt kött
Låt det svälja dig och ta sig ut
Krypa genom hålen i dig
Så ska du
Få se
Hur det krälar över dina ögon
Och föder ett ljus du inte kan se




Fri vers (Fri form) av Lethe
Läst 423 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-01 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lethe
Lethe