Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev Till E

Helt plötsligt så fanns Du bara där
Och jag som inte lade märke till Dig först
Sedan var det något som Du sa
Och sedan satte det igång

Jag hoppas att det är på allvar denna gång
Men jag har ju hoppats så många gånger förr

Åter igen går jag där och hoppas
Att det är på riktigt denna gång

Jag trodde aldrig att jag skulle få uppleva detta
Det här liknar ingenting jag upplevt förut
Att vara någon så nära
Som Du och jag är nu

Det måste väl även Du känna?

Har Du varit någon så nära förut?
Så nära som vi är nu

Vi behöver inga ord för det…

Jag önskar att Du bestämmer Dig
Tar ett beslut
Att lämna det Du har
Eller fortsätta med det Du har
Det kan bara Du avgöra
Du vet vart jag står och väntar

Och Du känner mig
Du vet vart jag står
Du vet vad jag vill
Och vad jag önskar

Du känner mig mer än någon annan
Detta vet Du

Du känner mig så väl
Mer än någon annan
Du vet hur jag är
Och hur jag försöker

Jag har gjort vad jag kunnat
Det är nu upp till Dig
Lämna tryggheten
Eller bli kvar i den…

Du vet vad Du har
Och Du vet vad Du kan få
Jag har varit så öppen som jag aldrig varit förut
Och detta vet Du




Fri vers av Harold_P
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-02 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Harold_P