Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vintankar

undrar vart orden tog vägen
dom som beskriver
sätter ord på



nu ligger jag här i soffan
full på vin och ånger

inget stort har hänt


jag brinner


inte av lust gud bevars

jag är ju i klimakteriet

redan



inte fan är jag sexig och gudinnelik
bara en avdankad undersköterska som råkar va ledig ikväll

ja va fan nog är man väl avdankad när man tar på sig korsett och rött läppstift och tror att det ska göra en åtråvärd.


kanske vinet hjälper

iallafall för en stund


kan man ju inbilla sig













Övriga genrer (Kåseri) av Trädflickan
Läst 548 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-03-02 00:40



Bookmark and Share


  mjuk
Bra skrivet. Känner igen mig i tankegångarna .
2014-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan