Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återupprepning

Efter så många år så hörde Du av Dig igen
Du var kryptisk…
Så ”luddig”…
Sa inget rakt ut…

Och så helt plötsligt bjöd Du mig på middag
Körde förbi och missade Ditt hus

I ögonvrån kände jag igen din profil på balkongen
Tvärnit med bilen
Och vi möttes i Din hall efter alla dessa år
Och vi var tillbaka där vi var för flera år sedan

Minnen och skratt fyllde kvällen
Och det kändes som om vi var tio år yngre
På samma plats som då
Som om ingenting hade hänt under dessa år
Vi hade bara tryckt på ”Paus”
Denna varma sommarkväll tryckte vi på ”Play”

Allt var som förut
Som om ingenting hade hänt

Din flicka pratade om mig berättade Du
Hon kunde ha varit min dotter

Du flyttade hit igen
Jag trodde att allt skulle bli som förr
Som i min fantasi
Som jag hade hoppats på

Vi träffades
Vi stöttade varandra
Vi ville starta om på nytt

Du skapade Dig ett nytt liv
Jag hoppades…
Ditt nya liv innefattade inte mig




Fri vers av Harold_P
Läst 272 gånger
Publicerad 2014-03-02 01:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Harold_P